poster

Mistr hypnózy

Cui mian da shi (2014)

Réžia: Leste Chen


Hodnotenie: 7.0/10
Užívateľské hodnotenie: 1/10

OBSAH

Vycházející hvězda na poli psychologie Xu Ruining se setkává se zapeklitým případem. Zdánlivě křehká pacientka reaguje na všechny pokusy o proniknutí do její mysli velmi agresivně. Až později si terapeut uvědomí, že se sám zaplétá do pasti.
Uznávaný psycholog Xu Ruining je vycházející hvězdou na poli hypnoterapie. Jednoho dne ho bývalý profesor požádá o pomoc při řešení zapeklitého případu. Tím je pacientka Ren, která se pro zkušeného terapeuta stává opravdovou výzvou. Na první pohled křehká žena reaguje na jakékoli pokusy o proniknutí do její mysli velmi agresivně a zůstává jeho originálním metodám, se kterými jinak slaví velké úspěchy, nedostupná. Až později si Xu uvědomí, že se sám zaplétá do nastražené pasti.

Fotografie

Mistr hypnózyMistr hypnózyMistr hypnózyMistr hypnózyMistr hypnózyMistr hypnózy

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Žít ve strachu (2001)

    image
    Jistý muž se s manželkou vrací do rodného města, aby se zúčastnil čtení poslední vůle svého otce. Brzy začne být zřejmé, že Chuckovo rodné město je plné jeho...
  • Pokušení (2009)

    image
    Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného...
  • Symfónia strachu (2013)

    image
    Pianista trpící trémou musí vystoupit za dohledu zlosyna, který mu v případě jakékoliv chyby vyhrožuje střelbou.
  • Behind Green Lights (1946)

    image
    Police lieutenant Sam Carson investigates a political murder after the victim is dumped at the door of police headquarters.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.