poster

The Cleaner

El limpiador (2012)

Réžia: Adrián Saba

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.2/10
Užívateľské hodnotenie: 1/10

OBSAH

A forensic cleaner, responsible for the removal of human corpses, has never been able to relate with people or life. Suddenly he will become accountable for an 8-year-old orphan who has been left behind in the middle of a mysterious epidemic crisis in Lima. In a place where you would least expect it, a story surfaces about love and care.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Král Charles III. (2017)

    image
    Britská královská rodina se účastní státního pohřbu Alžběty II. Pro Charlese to znamená, že se stává novým králem. Ale už první návštěva ministerského předsedy...
  • Efekt motýlích krídiel (2004)

    image
    Evan se s pomocí schopností zděděných po otci a prostřednictvím svých dětských zápisků vydává na riskantní cestu do minulosti. Touží ji změnit, napravit vlastní...
  • Umelá inteligencia (2014)

    image
    Sci-fi thriller z blízké budoucnosti pomalu odkrývá dramatické události provázející testování unikátní umělé inteligence.
  • Čtyři dobré dny (2020)

    image
    S dcerou se sice dávno nestýká, ale teď jí musí pomoct přežít první čtyři dny odvykací kúry. Podle skutečného příběhu o boji se závislostí na drogách.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.