poster

Dopraváci

Drogówka (2012)

Dráma, Krimi | Poľsko

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 7.3/10
Užívateľské hodnotenie: 5.3/10
(3 hlasy)

OBSAH

Seven friends, officers of the Traffic Police Department in Warsaw lead seemingly fulfilled lives. They work together, party together, together they play jokes, cut small deals and sport fast cars. Their small world gets rocked when one of them is found murdered. Seargent Król becomes a chief suspect in the case. He manages to escape arrest and as a fugitive tries to prove his innocence. Slowly he begins to uncover a corruption scheme which points towards high circles of authority in police and politics.

Fotografie

DopraváciDopraváciDopraváciDopraváciDopraváciDopraváciDopraváciDopraváci

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Den, kdy jsme umřeli (2020)

    image
    V ľadovo studenej Európe sa ľudia pomaly spamätávajú zo šokujúceho teroristického útoku na redakciu časopisu Charlie Hebdo. V Kodani má svoju agendu práve...
  • Vysněný život (2018)

    image
    Příběh Barryho Minkowa, mladého charismatického obchodníka, který se lží, podvodem a krádeží dostane až na vrchol a stane se bohatým ředitelem.
  • Goliáš (2018)

    image
    Pro sedmnáctiletého Kimmieho přichází dospělost až příliš rychle. Jeho otec nastupuje do vězení, aby si odpykal trest, a od syna se očekává, že naváže na jeho...
  • Špatný krok (2015)

    image
    Čtyři mladíci se pustí do riskantní investice, kvůli níž budou mít potíže s mafií.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.