OBSAH

Mladík jménem Manolo, rozpolcený mezi očekáváním rodiny a touhou vlastního srdce, se vydává na velkolepé putování napříč třemi fantastickými světy, kde musí čelit svým největším obavám. Animovaná komedie s originálním vizuálním stylem.
Producent Guillermo del Toro a režisér Jorge Gutierrez uvádí strhující animovanou komedii s originálním vizuálním stylem. Kniha života je příběhem o velkolepém putování mladíka jménem Manolo, který se zmítá mezi očekáváním rodiny a touhou jít za hlasem svého srdce. Ještě než se definitivně rozhodne, kterou cestou se vydat, vykračuje za neuvěřitelným dobrodružstvím napříč třemi fantastickými světy, kde musí čelit svým největším obavám. Rodinný film, ozdobený svěžím výběrem současných hitů populární hudby, vybízí k oslavě minulosti a zároveň dychtivému očekávání budoucnosti!

Fotografie

Kniha životaKniha životaKniha životaKniha životaKniha životaKniha životaKniha životaKniha životaKniha životaKniha životaKniha života

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Príbeh o Zúfalčekovi (2008)

    image
    The tale of three unlikely heroes - a misfit mouse who prefers reading books to eating them, an unhappy rat who schemes to leave the darkness of the dungeon, and...
  • Za plotom (2006)

    image
    Majú prázdne brušká - a dokonalý plán, ako si ich vďaka dobrotám zo sveta „za plotom“ opäť zaplnia!
  • Kocur v cizmach (2011)

    image
    Je rebel, neodolateľný zvodca a hrdina. Dobrodružstvo je jeho život! Teda presnejšie... Všetkých deväť životov!:-)
  • Mravec Z (1998)

    image
    I malý mravenec může vykonat velké činy.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.