poster

Take Me Home

Take Me Home (2011)

Komédia, Romantický | Spojené štáty
Réžia: Sam Jaeger

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.8/10
Užívateľské hodnotenie: 7.7/10
(19 hlasov)

OBSAH

In New York City, Thom is broke and jobless, illegally working as a taxi driver just to make some quick cash to try and pay his rent. Claire is a successful business-woman, but personally she's in shambles trying to recover from a bump in her marriage and then comes the phone call that her distant father is in the hospital. Not knowing what to do, Claire hops in Thom's cab and orders him to just drive. And so he does. The duo find themselves in Pennsylvania and make the rash decision to drive across the country. On the road to California, there are many detours, as the obstacles and secrets force them to learn about themselves and each other.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Môj život v ruinách (2009)

    image
    V půvabné romantické komedii režiséra Donalda Petrieho americká turistická průvodkyně Georgia (Nia Vardalosová), která se vrací do Řecka, země svých předků, najde...
  • Mrcha učiteľka (2011)

    image
    Lenivá a nekompetentná Elizabeth nenávidí svoju prácu i žiakov, no voľky-nevoľky sa musí vrátiť k učeniu - kvôli novým prsiam!:-)
  • Som sexy (2018)

    image
    Žena, která bojuje s pocity méněcennosti, se po pádu z kola probudí v přesvědčení, že je z ní supermodelka. S touto novou sebedůvěrou se náhle dokáže postavit...
  • Zvadlý gigolo (2013)

    image
    Nejstarší povolání se právě stalo o něco starším. John Turturro a Woody Allen v hlavních rolích americké komedie.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.