poster

Beyond the Black Rainbow

Beyond the Black Rainbow (2010)

Réžia: Panos Cosmatos

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 5.9/10
Užívateľské hodnotenie: 8.3/10
(7 hlasov)

OBSAH

Spanning over two decades of research and innovation from the 1960s to the early-1980s, the Arboria Institute--a secluded New Age commune and a state-of-the-art research facility--and the pill-popping psychiatrist, Dr Barry Nyle, are particularly interested in their newest specimen: the female patient, Elena. To begin to understand her mind-boggling telekinetic and telepathic abilities, the demented doctor keeps Elena heavily sedated and in a constant catatonic state; however, her capabilities are unfathomable. What are Dr Nyle's deeper intentions? In the end, could the institute's utopian doctrine be flawed after all?

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Existenz (1999)

    image
    Návrhářka her na útěku před zabijáky musí hrát svou nejnovější hru ve virtuální realitě s nováčkem z oddělení marketingu, aby zjistila, zda hra není poškozená.
  • Vzkriesenie démona (2015)

    image
    Skupina mladých výzkumných pracovníků vedena Frankem a jeho snoubenkou Zoe vyvinula sérum pro pacienty ležící v bezvědomí. Získali tak něco neuvěřitelného:...
  • The Terror (1963)

    image
    Rudolf Hrušínský jako major Kalaš vyšetřuje řadu vražd souvisejících s minulostí. Detektivní film na motivy románu Eduarda Fikera Kilometr 19.
  • Mimozemská invázia (2017)

    image
    Velký Wesley Snipes (sám Blade!) v hlavní roli „lovce“ v tomto filmu režiséra Mauro Borrelliho (Ghostmaker). V Recallu se objeví i další hvìzdy: RJ Mitte...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.