poster

Bette Midler: The Showgirl Must Go On

Bette Midler: The Showgirl Must Go On (2010)

Komédia | Spojené štáty
Réžia: Bette Midler

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.7/10

OBSAH

Bette Midler, zpěvačka, herečka a komediantka v jedné osobě, jako hlavní hvězda hudebně komediální show z Las Vegas. Exploze skvělé hudby, lascivního humoru a nezadržitelné energie se odehrála před nažhaveným publikem v Caesars Palace.
Bette Midler, nezaměnitelná zpěvačka, herečka a komediantka v jedné osobě, jako hlavní hvězda hudebně komediální show z Las Vegas. Na pódiu ji v průběhu přehlídky největších hitů kromě bandu The Show Girl Orchestra doprovázejí i sexy vokalistky a tanečnice. Caesars Palace byl během vystoupení Miss M až po okraj naplněný nezadržitelnou energií a pro Bette Midler typickým lascivním humorem.

Fotografie

Bette Midler: The Showgirl Must Go OnBette Midler: The Showgirl Must Go OnBette Midler: The Showgirl Must Go OnBette Midler: The Showgirl Must Go OnBette Midler: The Showgirl Must Go OnBette Midler: The Showgirl Must Go On

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Plážový povaľač (2019)

    image
    Zábava je ta největší zbraň. Matthew McConaughey jako poživačný plážový poeta v nejnovějším filmu kontroverzního režiséra Harmonyho Korinea. Americký film.
  • Trattoria (2012)

    image
    Vtipná a hřejivá dramatická komedie se odehrává ve vzrušujícím prostředí kulinářské scény v San Franciscu a sleduje osudy Sala Sartiniho, workoholického kuchaře,...
  • Jak milovat s D (2019)

    image
    Už jedenáctkrát v řadě dostala mladá žena kopačky. Ke své nelibosti zjišťuje, že je toto neštěstí podmíněno jejími milostnými geny.
  • Scary Movie: Děsnej biják (2000)

    image
    V parodii na nejoblíbenější hororové filmy pronásleduje povědomě vyhlížející partu středoškoláků nemotorný sériový vrah, který se jí chce pomstít za to, že...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.