OBSAH

Aby Naomi, budoucí dětská doktorka, mohla zaplatit svá studia, rozhodla se přivydělat hlídáním luxusní vily v bohaté části Hamburku. Zpočátku vše funguje skvěle - včetně nečekaného zamilování do souseda Sebastiana, který se domnívá, že Naomi je novým vlastníkem. Hrajíce svou roli, Naomi mu řekne, že pochází z bohaté rodiny.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Na shledanou v září (2010)

    image
    Originální romantická komedie ze současného Manhattanu vypráví o krásné Lindsay, která má zdánlivě vše, ale úzkostně se bojí závazků.
  • Vtedy na Phukete (2011)

    image
    Sven, obyčajný švédsky muž, unudený a nespokojný so svojím hektickým životom, sa rozhodne odísť do Thajska. Stretáva tu množstvo zvláštnych i komických...
  • Láska na inzerát (2005)

    image
    Diane Lane se seznámila na inzerát se stavitelem lodí Johnem Cusackem. Když už se zdá, že k sobě oba našli cestu, objeví se okouzlující Dermot Mulroney.
  • Pán Deeds - Náhodný milionár (2002)

    image
    Sympatického Longfellowa Deedsa (Adam Sandler), ktorý pečie skvelú pizzu a vo voľných chvíľach, ktorých nemá veľa, s nadšením skladá svojrázne básne, obyvatelia...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.