poster

Lietadlo Číslo Jeden vo Vzduchu

Air Force One (1997)

Akčný, Triler, Dráma, Mysteriózny, Krimi | Nemecko, Spojené štáty


Hodnotenie: 6.5/10
Užívateľské hodnotenie: 7.9/10
(74 hlasy)

Fotografie

Lietadlo Číslo Jeden vo VzduchuLietadlo Číslo Jeden vo VzduchuLietadlo Číslo Jeden vo VzduchuLietadlo Číslo Jeden vo VzduchuLietadlo Číslo Jeden vo VzduchuLietadlo Číslo Jeden vo VzduchuLietadlo Číslo Jeden vo VzduchuLietadlo Číslo Jeden vo VzduchuLietadlo Číslo Jeden vo VzduchuLietadlo Číslo Jeden vo VzduchuLietadlo Číslo Jeden vo VzduchuLietadlo Číslo Jeden vo VzduchuLietadlo Číslo Jeden vo VzduchuLietadlo Číslo Jeden vo VzduchuLietadlo Číslo Jeden vo Vzduchu

Recenzie


Recenzia od hymie
utorok 15. júna 2021 1:59
Harrison Ford, Gary Oldman, and Glenn Close are the main stars in director Wolfgang Petersen's action thriller 'Air Force One', a film about the scenario of the famous presidential jet being taken over by a group of terrorists.

The terrorists, led by Ivan Korshunov (Oldman) want one thing, the release of one of their comrades named General Redek. However, little do they know the President is a very intelligent and lethal man, and the film becomes a cat and mouse game onboard the air liner... (viac)
Like na recenziu
0 komentárov

ODPORúčANIA
  • Tajný agent (1997)

    image
    Neďaleko miesta plného krásy a bohatstva sa ukrýva tajomstvo, ktoré by mohlo spôsobiť smrť miliónov ľudí...
  • Utecenec (1993)

    image
    Má lovcov z FBI v pätách a pred sebou jediný cieľ: vypátrať skutočného vraha svojej manželky...
  • Ikarus (2010)

    image
    Hrdinou thrilleru, jehož režie se ujal herec Dolph Lundgren a zahrál si v něm i hlavní roli, je zabiják s krycím jménem Icarus, vyškolený KGB pro práci v Americe....
  • 3 dni na zabitie (2014)

    image
    Umírajícímu agentovi CIA, který se snaží znovu navázat vztah s dcerou, je výměnou za poslední úkol nabídnut experimentální lék, který by mu mohl zachránit život.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.