Hodnotenie: 6.8/10
Užívateľské hodnotenie: 8/10

OBSAH

Mladá talentovaná šprintérka Anna sa pripravuje v stredisku vrcholového športu na olympijské hry a i cez svoj zlý kádrový profil je zaradená do programu špecializovanej lekárskej starostlivosti. Jej matka bývalá tenisová reprezentantka, začne mať podozrenie, že nové podporné prostriedky ktoré jej dcéra dostáva sú v skutočnosti zakázaným dopingom a začne viesť súboj s totalitným režimom v ktorom sa nehrá podľa pravidiel fair play.

Fotografie

Fair play

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Prečo? (1987)

    image
    Kde se to v těch lidech bere? Český film letošního jubilanta Karla Smyczeka o vlajkonoších, kteří se utrhli ze řetězu. Podle skutečné události.
  • Creed II (2018)

    image
    Adonis Creed (Michael B. Jordan) bojuje se životem i sám se sebou. Snaží se ze všech sil, aby se věnoval svým nejbližším a zároveň nezanedbával přípravu na...
  • Keď nájdem domov (1999)

    image
    Opuštěný chlapec a opuštěná stará dáma se rozhodnou utéct k cirkusu, což pro ženu bude vlastně návrat domů.
  • Čierny kôň (2008)

    image
    Když se Dana vrátí domů na ostrov Orcas Island, zjistí, že její rodinné farmě hrozí zabavení. Aby Dana rodinu zachránila, musí zkrotit koně své matky a dojet si...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.