poster

Sláva vítězům

A Shot at Glory (2000)

Dráma, Šport | Spojené štáty, Spojené kráľovstvo

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.3/10
Užívateľské hodnotenie: 10/10
(3 hlasy)

OBSAH

Gordon McCloud is the manager of a second tier Scottish football team. Faced with pressure from his American owner, he is forced to bring on a marquee player to improve the fortunes of the team and prevents its being moved from the fiercely loyal town it's been for a century. Along the way, McLeod must battle his own demons, including long-standing tiffs with both his daughter and a former colleague who betrayed him.

Fotografie

Sláva vítězům

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Prečo? (1987)

    image
    Kde se to v těch lidech bere? Český film letošního jubilanta Karla Smyczeka o vlajkonoších, kteří se utrhli ze řetězu. Podle skutečné události.
  • Creed II (2018)

    image
    Adonis Creed (Michael B. Jordan) bojuje se životem i sám se sebou. Snaží se ze všech sil, aby se věnoval svým nejbližším a zároveň nezanedbával přípravu na...
  • Čierny kôň (2008)

    image
    Když se Dana vrátí domů na ostrov Orcas Island, zjistí, že její rodinné farmě hrozí zabavení. Aby Dana rodinu zachránila, musí zkrotit koně své matky a dojet si...
  • Keď nájdem domov (1999)

    image
    Opuštěný chlapec a opuštěná stará dáma se rozhodnou utéct k cirkusu, což pro ženu bude vlastně návrat domů.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.