OBSAH

3. října 1972 se vysoko v Andách zřítí letadlo se členy uruguayského ragbyového týmu. Většina z nich zemře. To, co musí přeživší pro záchranu vlastních životů přetrpět, vám vyrazí dech. Drama bylo natočeno na základě skutečných událostí.
Snímek Přežít vypráví tragický příběh členů uruguayského ragbyového týmu, s nimiž se při přeletu And v říjnu roku 1972 zřítí letadlo. Díky své nezlomné vůli se zachránit jsou odhodláni udělat vše, co se dá, aby se i navzdory zoufalému nedostatku potravin a kruté zimě udrželi naživu. To jediné, k čemu se hráči po ztrátě tolika dobrých přátel a členů rodiny upínají, je jiskřička naděje, že se nakonec dočkají záchrany, a jejich neotřesitelná víra v Boha.

Fotografie

PrežiťPrežiťPrežiťPrežiťPrežiť

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Klub miliardářů (2018)

    image
    Skupina bohatých hochů z Los Angeles vymyslí v 80. letech plán, jak rychle zbohatnout. Jejich podvod se však zvrtne a smrt na sebe nenechá dlouho čekat.
  • Krvavý diamant (2006)

    image
    Môže ti všetko dať, ale ťa aj o všetko pripraviť! O pravdu, o slobodu, o šťastie, o holý život...
  • Vpich (2011)

    image
    Mike Weiss (Evans) je poněkud záhadný, ale skvělý mladý právník na vrcholu svých schopností. Je to ale také narkoman. Mike neustále bojuje o udržení rovnováhy...
  • Vsetci sú v pohode (2009)

    image
    Frank Goode (Robert De Niro), jehož žena před rokem zemřela, musel za tu dobu zastat spoustu nových úkolů. Možná nejtěžším z nich je ale udržovat vztahy s jeho...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.