Hodnotenie: 6.5/10
Užívateľské hodnotenie: 9.3/10
(13 hlasov)

OBSAH

Profesionální flákači Scooby-Doo a Shaggy musejí vzít rozum do hrsti, aby odhalili největší záhadu bojových umění! Tým Záhady s.r.o. cestuje v honbě za pokladem přes půl světa, aby vyřešil sérii prastarých hádanek. Soupeří s pomstychtivým Černým samurajem a jeho strašidelnou armádou duchů, aby získali starobylý Meč osudu, jehož ostří má údajně podivuhodnou nadpřirozenou moc. Cestou dostanou Scooby-Doo a Shaggy výcvik od nepříjemného Mistra meče, který je vyškolí v "bushido”, cestě samurajů, a oni si své nové schopnosti rychle prověří v souboji s nezastavitelnou armádou robotů ninja. Na konci naši pronásledovaní hrdinové objeví, že klíčem k celému tajemství je právě "bushido”, zdůrazňující loajalitu, čest a odvahu.

Fotografie

Scooby-Doo a samurajov meč

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Mačky a psy (2001)

    image
    Budúcnosť je len v ich labkách. Vládnuť chcú všetci, mačky i psy... Isté je len jedno - bude lietať srsť!:-)
  • Kung-fu joga: Honba za strateným pokladom (2017)

    image
    Dva profesoøi se spojí, aby našli ztracený poklad, a podniknou dobrodružství, které je zavede do tibetské ledové jeskynì, do Dubaje i do horského chrámu v Indii.
  • Barbie: Odvážna princezná (2015)

    image
    Jednoho dne Kara, poté co ji políbí kouzelný motýl, zjistí, že získala fantastickou nadpřirozenou sílu, která jí umožňuje stát se Superjiskrou, což je vlastně...
  • Pestúnka v akcii (2010)

    image
    Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.