poster

Bad Boy Bubby

Bad Boy Bubby (1993)

Dráma, Komédia, Krimi | Austrália, Taliansko
Réžia: Rolf de Heer

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 7.5/10

OBSAH

Bad Boy Bubby is just that: a bad boy. So bad, in fact, that his mother has kept him locked in their house for his entire thirty years, convincing him that the air outside is poisonous. After a visit from his estranged father, circumstances force Bubby into the waiting world, a place which is just as unusual to him as he is to the world.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Rodinný podnik (1989)

    image
    Neúspěšný student Matthew Broderick má skvělý plán na loupež důležitých vzorků z laboratoře jedné firmy. Přizve k němu svého otce Dustina Hoffmana a dědu Seana...
  • Utečenci (1986)

    image
    Jak může bankovní lupič Gérard Depardieu začít spořádaný život, když se mu do cesty připlete Pierre Richard! Francouzská komedie. .
  • Dokážte mi vinu (2006)

    image
    Drama natoèené na základì skuteèného pøíbìhu o nejdelším mafiánském procesu v americké historii. Jack DiNorscio (Vin Diesel), obvinìný z drogového pøekupnictví,...
  • Príležitosť robí zlodeja (2010)

    image
    Bývalý odsouzenec je propuštěn z vězení, kam byl poslán za čin, který nespáchal, a vybere si za terč tutéž, za jejíž vyloupení byl uvězněn.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.