poster

Hart to Hart: Home Is Where the Hart Is

Hart to Hart: Home is Where the Hart is (1994)

Dobrodružný, Krimi, Mysteriózny | Spojené štáty
Réžia: Peter H. Hunt

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.0/10

OBSAH

When the Harts attend the funeral of the newspaper publisher who kick-started Jennifer's journalism career, they uncover some sinister secrets about the town of Kingman's Ferry along with a smuggling operation. Suddenly, they become very unwelcome guests.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Skutečné vraždy: Temné dědictví (2019)

    image
    Knihovnice Aurora, která má ráda záhady všeho druhu, se opět připlete k případu. Tentokrát spolu s Klubem skutečných vražd vyšetřuje smrt bohaté ženy, kterou...
  • Černý motýl (2017)

    image
    Antonio Banderas, Jonathan Rhys Meyers a Piper Perabo excelují v této strhující adaptaci proslulého francouzského thrilleru Černý motýl. Nedaleko horského města,...
  • Sniff a lietajúci fantóm (2008)

    image
    Válka skončila a ve vesnici zavládl mír. Záhadná postava v černém ale začne pronásledovat některé vesničany. Podle legendy se znovu vrátil Létající fantom.
  • Únos (2012)

    image
    Sveřepý policista je na stopě sériového vraha, který sužuje Buffalo. Když zmizí jeho dcera, odhodí veškeré zábrany a nic jej nezastaví.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.