OBSAH

Angela Bennettová je pùvabná mladá žena. V Los Angeles, kde už pár let bydlí, ji však vùbec nikdo nezná: její vášnivou posedlostí je totiž poèítaè, pøed jehož obrazovkou tráví všechen svùj èas. Jeho prostøednictvím si objednává pizzu i teplo domácího krbu, v poèítaèové síti si našla zábavu i pøátele. Ale i špièkové computerové odbornice si jednou za èas chtìjí udìlat prázdniny. Výlet do Mexika a vášnivá plážová romance se sympatickým Jackem Devlinem se však rychle zmìní ve strašnou noèní mùru. Angela se ocitne ve svìtì, kde není naprosto nic jisté - ani to, jak se vlastnì sama jmenuje. Poèítaèe tady totiž nejsou jen od toho, aby lidem ulehèovaly život. Mohou sloužit také rafinovaným zloèincùm, kteøí hodlají ovládnout svìt velkého byznysu. A mohou být i k tomu, aby jedna pøíliš zvìdavá mladá žena byla vymazána ze svìta. Angela se s tím nehodlá smíøit, ale každý, kdo jí chce pomoci, vzápìtí umírá. Ještì pøed chvílí nìžný milenec, teï ïábelský zabiják Jack Devlin je jí totiž v patách... Nastává boj, v nìmž odhodlaná žena musí uplatnit všechnu svou inteligenci a odvahu, aby uhájila svou identitu i holý život.

Fotografie

SieťSieťSieťSieťSieťSieťSieťSieťSieťSieťSony Pictures InternationalSony Pictures InternationalSony Pictures InternationalSony Pictures International

Recenzie


Žiadne recenzie
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.