poster

Kukuřičné děti 5: Pole teroru

Children Of The Corn 5: Fields Of Terror (1998)

Fantázia, Horor, Triler, Mysteriózny | Spojené štáty
Réžia: Ethan Wiley

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 4.1/10
Užívateľské hodnotenie: 10/10
(3 hlasy)

OBSAH

Six college students take a wrong turn and find themselves lost in a strangely deserted rural town... only to discover that this deceptively quiet place hides a murderous cult of children controlled by evil forces! Yet even as bodies begin cropping up all around them, the young friends decide to stay and rescue the children... or die trying!

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Zena v ciernom (2012)

    image
    Ona to nikdy nevzdá! Tento film, nakrútený na motívy klasického duchárskeho príbehu spisovateľky Susan Hillovej, rozhodne nesledujte osamote!
  • The Terror (1963)

    image
    Rudolf Hrušínský jako major Kalaš vyšetřuje řadu vražd souvisejících s minulostí. Detektivní film na motivy románu Eduarda Fikera Kilometr 19.
  • Noční incident (2011)

    image
    George, Max a Ricky mají rockovou kapelu. Zkouší, sem tam mají koncert a doufají, že si jich někdo všimne a oni dostanou svou šanci. Jenomže účty se samy...
  • Lesný duch (2013)

    image
    Pětice kamarádů kolem dvacítky uvízne v lesní chatě. Když objeví “Knihu smrti”, podaří se jim nevědomky probudit dřímající démony z okolních lesů. Ti postupně...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.