Hodnotenie: 7.6/10
Užívateľské hodnotenie: 6.9/10
(73 hlasy)

OBSAH

Před deseti lety zachvátil Zemi virus, který přežila jen hrstka lidí. Naproti tomu vzrostla síla geneticky pozměněných lidoopů v čele s Caesarem. Schyluje se k fatálnímu střetu, na jehož konci bude zcela jasné, kdo se stal vládcem planety.
Lidstvo na Zemi před deseti lety téměř vyhubil zákeřný virus a k moci se tak dostal stále dominantnější kmen geneticky pozměněných lidoopů. V jeho čele stojí Caesar - inteligentní šimpanz, který se nám představil už ve veleúspěšném filmu Zrození planety opic. V jeho pokračování nazvaném Úsvit planety opic se teď hrstka přeživších lidí snaží udržet na evoluční špičce, což oba tábory přivede k fatálnímu střetu, na jehož konci bude zcela nepochybné, kdo se stal vládcem Země.

Fotografie

Úsvit planéty opícÚsvit planéty opícÚsvit planéty opícÚsvit planéty opícÚsvit planéty opícÚsvit planéty opícÚsvit planéty opícÚsvit planéty opícÚsvit planéty opícÚsvit planéty opícÚsvit planéty opícÚsvit planéty opícÚsvit planéty opícÚsvit planéty opícÚsvit planéty opíc

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Som legenda (2007)

    image
    „Som imúnny. Som posledná žijúca ľudská bytosť na Zemi a jediná nádej na spásu - ja, legenda...“
  • Kong: Ostrov lebiek (2017)

    image
    Cesta tímu vedcov za poznaním sa po vstupe na výsostné územie mocného Konga zmení na zúfalý útek z Raja, v ktorom pre človeka niet miesta.
  • Babylon A.D. (2008)

    image
    Šéf ruské mafie Gorsky (Gérard Depardieu), který má pod kontrolou celou východní Evropu, vydává velmi riskantní rozkaz: eskortovat nebezpeènou ženu Auroru...
  • Hry o zivot: Drozdajka 2 (2015)

    image
    Katniss Everdeenová musí čelit o mnoho silnějšímu soupeři, než byli ti v aréně, aby osvobodila Panem jednou provždy.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.