Hodnotenie: 7.5/10
Užívateľské hodnotenie: 7.3/10
(16 hlasov)

OBSAH

Skutečný příběh o tragické smrti energického Oscara Granta (22 let), mladého otce, který byl bezdůvodně zastřelen v oblasti západního pobřeží v Kalifornii tamní policií na Silvestra roku 2008. Jeho vražda šokovala celé Spojené státy.
Film popisuje pravdivý příběh dvaadvacetiletého mladíka ze západního pobřeží v Kalifornii. Oscar Grant se probudil na Silvestra roku 2008 s podivným pocitem. Nebyl si jistý co se děje, ale rozhodl se, že tentokrát dodrží svá předsevzetí: matce, která má na Silvestra narozeniny, bude lepším synem, přítelkyni Sophii, ke které nebyl poslední dobou úplně upřímný, bude lepším partnerem a hlavně, své krásné čtyřleté dceři Tatianě bude lepším otcem. I když si uvědomuje, že změna nebude vůbec snadná, jde to Oscarovi zpočátku dobře. Jeho odhodlání však ukončí tragédie v podobě střelby ve stanici metra Fruitvale, kde je chladnokrevně zabit místní policií. Oscarova náhlá tragická smrt šokovala celé Spojené státy.

Fotografie

Bez druhej šanceBez druhej šanceBez druhej šanceBez druhej šanceBez druhej šanceBez druhej šanceBez druhej šanceBez druhej šanceBez druhej šance

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Creed (2015)

    image
    Adonis Johnson (Michael B. Jordan) nikdy nepoznal svého slavného otce, světového šampióna v těžké váze Apolla Creeda, který zemřel ještě před jeho narozením....
  • Gentleman s revolverom (2018)

    image
    Pro někoho je loupež způsob výdělku. Pro něj způsob života. Robert Redford ve své poslední velké roli v americkém kriminálním snímku podle skutečného příběhu. .
  • Nádych pre lásku (2017)

    image
    Robin Cavendish onemocněl ve 28 letech obrnou. Ochrnutý od krku dolů a neschopný sám dýchat mu zbývají pouhé tři měsíce života. Natočeno podle skutečných událostí.
  • Trumbo (2015)

    image
    V roce 1947 byl Dalton Trumbo (Bryan Cranston) špičkovým hollywoodským scénáristou, dokud se společně s dalšími umělci neocitl ve vězení a na černé listině kvůli...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.