Hodnotenie: 6.4/10
Užívateľské hodnotenie: 7.9/10
(23 hlasy)

OBSAH

Roztržitý vynálezce nedopatřením zmenší své děti do mikroskopické velikosti. Když je pak nevědomky vyhodí do odpadkového koše, děti se musejí prodírat k domovu neproniknutelnou džunglí jejich neudržované zahrady.
Připravte se na strhující podívanou v oblíbené komedii Co je malý, to je hezký. Rick Moranis hraje hlavní roli roztržitého vynálezce, jemuž se zdánlivě nedaří uvést svůj elektromagnetický přístroj na zmenšování předmětů do provozu. Když pak ale nedopatřením zmenší své děti do mikroskopické velikosti a vyhodí je do odpadkového koše, začíná opravdové dobrodružství! Děti jsou náhle vystaveny nepředstavitelnému nebezpečí, zatímco se musejí prodírat k domovu neproniknutelnou džunglí jejich neudržované zahrady. Čelí smršti zavlažovacích postřikovačů! Náletům včel! Splašené sekačce na trávu a mnohému, mnohému dalšímu. Komediální trhák od režiséra Joea Johnstona (oceněného Oscarem za nejlepší vizuální efekty ve filmu Dobyvatelé ztracené archy) je plný úžasných speciálních efektů, zdařilého humoru, divokých honiček a neustálých překvapení!

Fotografie

Miláčik, zmenšil som detiMiláčik, zmenšil som deti

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • E.T.: Mimozemšťan (1982)

    image
    Malý Elliot má určitě nejzvláštnějšího kamaráda na celém světě! Pochází totiž z vesmíru a umí spoustu neobvyklých věcí.
  • Šerif a mimozemšťan (1979)

    image
    Oblíbený šerif Bud Spencer je přítelem a ochráncem malého posla z jiné planety. Hall (Bud Spencer) působí jako oblíbený šerif ve svém městě. Na jedné z obhlídek...
  • Vtáčí úlet (2013)

    image
    Dva odvážne moriaky Reggie a Jake vymyslia mimoriadne ambiciózny plán na záchranu svojich životov. Pokúsia sa zmeniť dejiny! Chcú sa vrátiť v čase späť do...
  • Asterix a Obelix v službách Jej Veličenstva (2012)

    image
    Legendárni galskí bojovníci, vyzbrojení zázračným nápojom, sa tentoraz pokúsia zabrániť Cézarovi v dobytí Británie!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.