OBSAH

Novokain, napínavý, nepředvídatelný krimi thriller, v němž Steve Martin hraje úspěšného zubního lékaře Franka Sangstera, jehož uspořádaný život se změní v chaos, když ho svůdná nová pacientka zatáhne do pochybného polosvěta sexu, drog a vražd. Dr. Frank Sangster je korektní zubař, kterému se v tomto skvěle nekonvenčním, jízlivě komickém filmu kvůli jedné nevinné lži změní jeho uspořádaný, úspěšný život v komickou změť pokoutního sexu, nezákonných drog a nevysvětlitelné vraždy.

Fotografie

Novokain

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • V Brugách (2008)

    image
    I z nájemných zabijáků se mohou stát turisté. Britská koprodukční tragikomedie.
  • 48 hodín (1982)

    image
    Když dvojice nebezpečných vrahů uteče z vězení a zabije další policisty, drsný detektiv Jack Cates (Nick Nolte) nemá jinou možnost, než si "vypůjčit" z basy...
  • Pán Brooks (2007)

    image
    Pan Brooks je uznávaný podnikatel a spořádaný muž od rodiny. Jen je občas ovládán svým alter egem, které miluje vraždy a chaos.
  • Syčák Hesher (2010)

    image
    Hesher je samotář. Nesnáší svět a lidi kolem. Má dlouhé mastné vlasy a amatérsky udělané tetování. Je podvyživený a hrozně moc kouří. Miluje oheň a vyhazování...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.