OBSAH

Ve světě zpustošeném lidskými hříchy dostane Noe božské poslání. Poté, co je ve snách dvakrát pronásledován vidinou ohromné záplavy, která ničí veškerý život na Zemi, je Noe pověřen postavením archy, s níž má zachránit tvorstvo. Ovšem jeho plán vzít s sebou svoji rodinu a dva zástupce z každého druhu božských stvoření do bezpečí se snaží překazit zlověstný Tubal-cain se svou zhýralou armádou, která se k nim chce za každou cenu připojit.

Fotografie

NoeNew RegencyNew RegencyNoeNoeNew RegencyNoeNoeNoeNoeNoeNoeNoeNoeNoe

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Denné svetlo (1996)

    image
    Bývalý šéf newyorské záchranné služby je jediný, kdo má odvahu proniknout do podzemí zavaleného tunelu.
  • Hanna (2011)

    image
    Je mladá, sladká, žije podľa hesla prispôsob sa alebo zomri - a je živým dôkazom toho, že nevinnosť môže byť... Vražedná!
  • Jaskyňa smrti (2011)

    image
    Sledujte tým jeskynních potápečů na výpravě do největšího jeskyního komplexu na světě. Když je divoká bouře zažene hlouběji do jeskyní, musejí bojovat nejen s...
  • San Andreas (2015)

    image
    Potom, čo o sebe dá vedieť nechvalne známy tektonický zlom San Andreas a vyvolá v Kalifornii zemetrasenie o sile 9 stupňov Richterovej škály, vydávajú sa pilot...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.