Hodnotenie: 7.4/10
Užívateľské hodnotenie: 7.7/10
(3 hlasy)

OBSAH

Johnny Jones is an action reporter on a New York newspaper. The editor appoints him European correspondent because he is fed up with the dry, reports he currently gets. Jones' first assignment is to get the inside story on a secret treaty agreed between two European countries by the famous diplomat, Mr. Van Meer. However things don't go to plan and Jones enlists the help of a young woman to help track down a group of spies.

Fotografie

Zahraniční dopisovatelZahraniční dopisovatelZahraniční dopisovatelZahraniční dopisovatelZahraniční dopisovatel

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Spojenci (2016)

    image
    Nebezpečná misia navždy spojila životy Maxa a Marianne. Vo vojne však, žiaľ, nič a nikto nie je čím (kým) sa zdá...!
  • Poslední šance (2021)

    image
    Elitní jednotka mariňáků má za úkol transportovat vězně z tajné ostrovní věznice CIA. Záhy je obklíčí muži odhodlaní onoho vězně osvobodit.
  • Went the Day Well? (1942)

    image
    Villagers in a remote English village eagerly help a large group of Allied troops billeted in their town, but when they realise the soldiers are disguised German...
  • Elita armády (2006)

    image
    Bývalý špičkový boxer čelí mstě právě propuštěného gangstera. Nejedná se o férový souboj v ringu, ale o válku vyžadující prvotřídní vojáky. A tak přichází...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.