poster

Klíč smrti

Key (2011)

Mysteriózny, Triler | Spojené štáty
Réžia: Robert Hamilton


Hodnotenie: 3.7/10

OBSAH

Během běžné pitvy najde soudní patolog Martin Revell v žaludku sebevraha relikvii v podobě klíče. Vyšetřování původu tohoto zdánlivě neškodného předmětu zavede Martina do světa posedlosti, šílenství a vraždy.
Během běžné pitvy najde soudní patolog Martin Revell v žaludku sebevraha relikvii v podobě klíče. Vyšetřování původu tohoto zdánlivě neškodného předmětu zavede Martina do světa posedlosti, šílenství a vraždy, i k nevyhnutelnému odhalení účelu tohoto podivného klíče.

Fotografie

Klíč smrtiKlíč smrtiKlíč smrtiKlíč smrtiKlíč smrti

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Pohřešovaná (2007)

    image
    Emilie Janzenová měla vždycky podivuhodnou intuici a talent, aby viděla u lidí pravdu. Ale Emilie neviděla, co přijde, a to je zmizení její 17leté dcery Lori....
  • Deviaty život Louisa Draxa (2016)

    image
    Poté, co se mu za jeho nešťastný život podařilo přežít už osm smrtelných nehod, se Louis Drax (Aiden Longworth) na své deváté narozeniny vrhne dolů z útesu....
  • Rituál (2006)

    image
    Šerif vyšetřující zmizení jedné holčičky z malého ostrova zjistí, že uzavřená novopohanská komunita, která na ostrově žije, skýtá větší záhadu k vyšetřování.
  • Únos (2012)

    image
    Sveřepý policista je na stopě sériového vraha, který sužuje Buffalo. Když zmizí jeho dcera, odhodí veškeré zábrany a nic jej nezastaví.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.