OBSAH

V Los Angeles v nedaleké budoucnosti žije Theodore, komplikovaný a citlivý spisovatel. Se zlomeným srdcem po ukončení dlouhého vztahu se začne zajímat o nový, pokročilý operační systém, který má splnit všechna jeho přání.
Děj snímku Ona se odehrává v Los Angeles v nedaleké budoucnosti. Theodore (Joaquin Phoenix) je komplikovaný a citlivý muž, který se živí psaním dojemných a osobních dopisů pro druhé. Se zlomeným srdcem po ukončení dlouhého vztahu se začne zajímat o nový, pokročilý operační systém, o němž výrobce tvrdí, že představuje zcela unikátní a intuitivní bytost. Po jeho instalaci se Theodore seznamuje se "Samanthou", umělou inteligencí s milým ženským hlasem, která má zajímavé postřehy, je citlivá a překvapivě vtipná. Jak její potřeby a požadavky rostou společně s těmi jeho, mění se jejich přátelství ve skutečnou lásku.

Fotografie

OnaOnaOnaOnaOnaOnaOnaOnaOnaOnaOnaOnaOnaOnaOnaOnaOnaOnaOnaOna

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Teória všetkého (2014)

    image
    Příběh geniálního vědce Stephena Hawkinga, jenž jako jeden z mála rozumí zákonitostem vesmíru a přitom jeho samého udržela při životě láska.
  • La La Land (2016)

    image
    Osud zmení ich smutne nekompletné životy plné sklamaní a nenaplnených túžob spôsobom, aký si herečka Mia a pianista Sebastian ani nedokážu predstaviť!
  • Darca (2014)

    image
    Jonas vyrůstá ve světě, kde existuje pouze štěstí. Lidé neznají utrpení, strach ani bolest. Ale na okraji společnosti žije strážce všech pravdivých vzpomínek...
  • Na dotyk (2004)

    image
    Londýnsky novinár a začínajúci spisovateľ Dan (Jude Law) jedného dňa stretne pôvabnú mladú Američanku Alice (Natalie Portman) a zamiluje sa do nej na prvý pohľad....
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.