Hodnotenie: 6.5/10
Užívateľské hodnotenie: 7.9/10
(9 hlasov)

OBSAH

Corinne, zdrcená smrtí svého muže při autonehodě, ho pětadvacet let oplakává. Ale pak se objeví spolužák její dcery Alex (Robert Downey Jr.). Je to podvodník, nebo převtělený manžel? V hlavní roli americké romantické komedie Cybill Shepherdová.
Corinne Jeffriesová (Cybill Shepherová) je zdrcena, když její manžel Louie zahyne při automobilové nehodě. Pětadvacet let ho oplakává a neochvějně miluje, až se na ni její dcera Miranda (Mary Stuart Mastersonová) kvůli tomu zlobí. Když k nim přijde na návštěvu dívčin kolega Alex (Robert Downey Jr.), Corinne zjistí, že je ve skutečnosti jejím převtěleným manželem. Zděšeni jsou z toho úplně všichni, ale Corinne nakonec podlehne nadšení, že se její miláček vrátil. Zato Philip (Ryan O'Neal), Louieův nejlepší přítel, který jeho ženu vždy tajně miloval, je žárlivostí bez sebe. Myslí si, že Alex je podvodník, a tomu nezbývá než to zařídit tak, aby z téhle zapeklité situace měli prospěch všichni.

Fotografie

Naděje umírá posledníNaděje umírá posledníNaděje umírá posledníNaděje umírá posledníNaděje umírá posledníNaděje umírá posledníNaděje umírá posledníNaděje umírá posledníNaděje umírá posledníNaděje umírá posledníNaděje umírá posledníNaděje umírá posledníNaděje umírá posledníNaděje umírá posledníNaděje umírá poslední

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Všetky moje ex (2009)

    image
    Svojej minulosti neutečiete - obzvlášť, ak vám ju prídu pripomenúť duch strýka a bývalých priateliek!
  • Palm Springs (2020)

    image
    Dva svatební hosté se zaseknou v časové smyčce a vzniká mezi nimi vztah, i když prožívají opakovaně jeden a ten samý den.
  • Klik (2006)

    image
    Čo ak by ste mali univerzálny diaľkový ovládač... Ktorým by ste dokázali kontrolovať celý svoj vesmír?
  • Dívka snů (1997)

    image
    Dvě ztracené duše: podvodnice z LA - loutkař ze San Antonia. Spojuje je stejný sen…najít tu pravou lásku. On odcestuje do LA, aby našel ženu, která jím bude...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.