Hodnotenie: 5.1/10
Užívateľské hodnotenie: 8.3/10
(30 hlasov)

OBSAH

Adam, bytost vytvořená doktorem Frankensteinem, i dvě stě let po svém zrození stále chodí po tomto světě. Když se Adam náhle ocitne přímo uprostřed války o osud lidskosti, zjišťuje, že drží v rukou klíč, který má moc vyhladit celé lidstvo.
Adam (Aaron Eckhart), bytost vytvořená doktorem Frankensteinem, i dvě stě let po svém šokujícím zrození stále chodí po tomto světě. Film se odehrává v antiutopické současnosti, kde spolu ostražití chrliči a děsiví démoni válčí v bitvě o osud lidstva. Adam se ocitá lapen mezi oběma stranami, které se snaží odhalit tajemství jeho nesmrtelnosti.

Fotografie

Ja, FrankensteinJa, FrankensteinJa, FrankensteinJa, FrankensteinJa, FrankensteinJa, FrankensteinJa, FrankensteinJa, FrankensteinJa, FrankensteinJa, FrankensteinJa, Frankenstein

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Black Adam (2022)

    image
    „Black Adam" je prvním celovečerním filmem, který vypráví příběh stejnojmenného komiksového superhrdiny z univerza DC. Před pěti tisíci lety byl obdařen mocí...
  • Superpolicajt (1980)

    image
    Nováček ve službách policie Terrence Hill získal díky pokusům NASA mimořádné schopnosti a stal se z něj superpolicajt! Komedie v koprodukci USA-Španělsko-Itálie.
  • Kong: Ostrov lebiek (2017)

    image
    Cesta tímu vedcov za poznaním sa po vstupe na výsostné územie mocného Konga zmení na zúfalý útek z Raja, v ktorom pre človeka niet miesta.
  • Aquaman (2018)

    image
    Kráľa mala bájna Atlantída vždy, no teraz, na prahu vojny, po ktorej vo vode i na súši nezostane kameň na kameni, potrebuje viac... Hrdinu.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.