poster

Pokémon 3

Gekijô-ban poketto monsutâ: Kesshô-tô no teiô (2000)


Hodnotenie: 5.9/10
Užívateľské hodnotenie: 7.4/10
(5 hlasov)

OBSAH

When Molly Hale's father goes missing, the strange Pokemon that he was studying come to Molly by the power of the strange little blocks. The Pokemon, the Unown, create Entei to act as Molly's father, and, because of her wish to have a mother too, Entei only goes and kidnaps Delia Ketchum, who just happens to be Ash's mom. So Ash, Misty and Brock go to the Hale mansion to stop these strange events once and for all...before time runs out for life as we know it.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Spider-Man: Paralelné svety (2018)

    image
    Keď je po uhryznutí rádioaktívnym pavúkom záhadne obdarený superschopnosťami, stane sa z dospievajúceho Milesa Moralesa z Brooklynu jedinečný Spider-Man. Miles si...
  • Hurá do džungle (2020)

    image
    Jednoho rána zvířata v africké džungli zjistí, že z ničeho nic získala schopnost mluvit lidskou řečí. A velmi brzy odhalí příčinu tohoto zázraku: V džungli...
  • Kubo a kúzelný meč (2016)

    image
    Malý Kubo není jen skvělým vyprávěčem příběhů, ale musí také obstát v boji se zlem, které má v úmyslu zničit vše, co mu kdy bylo drahé.
  • Kong: Ostrov lebiek (2017)

    image
    Cesta tímu vedcov za poznaním sa po vstupe na výsostné územie mocného Konga zmení na zúfalý útek z Raja, v ktorom pre človeka niet miesta.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.