Hodnotenie: 6.7/10
Užívateľské hodnotenie: 9.3/10
(14 hlasov)

OBSAH

Scooby-Doo a jeho přátelé vyrazí na dovolenou do Atlantic City, kde se však ocitnou přímo uprostřed záhadného dění v cirkuse sužovaném vlkodlaky. Převléknou se za cirkusáky, aby přišli oné záhadě na kloub.
Poté, co se Scooby-Doo a jeho přátelé doslechnou o vlkodlacích sužujících kočovný cirkus, převléknou se za cirkusáky a rozhodnou se přijít oné záhadě na kloub. Když však záhy začne počet vlkodlaků narůstat, jde to se členy týmu Záhady s.r.o. od desíti k pěti a navíc jim hrozí nebezpečí, že se sami promění v tyto hrůzostrašné bestie!

Fotografie

Scooby-Doo a cirkus vlkolakovScooby-Doo a cirkus vlkolakov

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Monsters, a.s. (2001)

    image
    Jednooký Majk a chlupáč James pracují v továrně Příšerky s.r.o., největší společnosti v Monstropolis, která přeměňuje křik na elektrickou energii. Všichni tam...
  • Univerzita pre príšerky (2013)

    image
    Zřejmě jste si mysleli, že Mike W. a James P. Sullivan tvoří nerozlučnou dvojku už od nepaměti. Vždycky tomu tak nebylo. Udělejte si výlet do minulosti, kdy se...
  • Lovecká sezóna 2 (2008)

    image
    Medzi domácimi a divokými zvieratami sa schyľuje k súboju na život a na smrť, aký v dejinách dosiaľ nemá obdoby!:-)
  • Neuveriteľné dobrodružstvá Tada Stonesa (2012)

    image
    Tato úžasná 3D komedie, v níž se rádoby dobrodruh Tad Stones pouští do závodu o objevení ztraceného města, vás zavede z amazonského pralesa až na samé vrcholky And.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.