OBSAH

Akcční thriller vypráví o dobrodružstvích legendárního tajného agenta Macheta (Danny Trejo). Na své poslední misi je Machete pověřen prezidentem Spojených států, aby zastavil šíleného teroristu (Mel Gibson) před rozpoutáním nukleární války.
Snímek Machete zabíjí je akcí nabitý thriller, který vypráví o dobrodružstvích legendárního tajného agenta Macheta Corteze (Danny Trejo). Na své poslední misi je pověřen samotným prezidentem Spojených států, aby zastavil šíleného teroristu (Mel Gibson) před rozpoutání nukleární války. Na Machetovu hlavu je však vypsána odměna, takže na něj číhá na každém kroku smrt. Obstojí před útoky elitního týmu vražedných zabijáků? Vizionářský režisér Robert Rodriguez porušuje všechna pravidla a vede slavné filmové hvězdy na cestě za nejdobrodružnější záchranou světa, která byla kdy natočena!

Fotografie

Machete zabíjaMachete zabíjaMachete zabíjaMachete zabíjaMachete zabíjaMachete zabíjaMachete zabíjaMachete zabíjaMachete zabíjaMachete zabíjaMachete zabíjaMachete zabíjaMachete zabíjaMachete zabíjaMachete zabíjaMachete zabíjaMachete zabíjaMachete zabíjaMachete zabíjaMachete zabíja

Recenzie


Žiadne recenzie

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.