Hodnotenie: 7.0/10
Užívateľské hodnotenie: 7.2/10
(13 hlasov)

OBSAH

Uznávaný režisér Steven Soderbergh a výkonný producent Jerry Weintraub natočili pro HBO opulentní drama, které zobrazuje pompézní soukromý svět Liberaceho (Michael Douglas), okázalého, fenomenálně úspěšného baviče, z něhož extravagantní kostýmy, charakteristický svícen a propracované jevištní scény udělaly komerčně nejúspěšnějšího baviče své doby. Příběh pojednává o Liberaceho bouřlivém vztahu se Scottem Thorsonem (Matt Damon) v Las Vegas mezi lety 1977 a 1982 - v době, kdy byl Liberace na vrcholu popularity, ale pečlivě tajil svou homosexuální orientaci před veřejností. Snímek Liberace! prostřednictvím strhujících výkonů Douglase a Damona zachycuje podstatu Liberaceho přitažlivosti a zároveň divákům připomíná, jak odlišné postoje v té době panovaly, a jak málo nejúspěšnějších bavičů (včetně Liberaceho) se tehdy mohlo přiznat k homosexuální orientaci před veřejností, která z nich udělala hvězdy.

Fotografie

Liberace!Liberace!Liberace!Liberace!Liberace!Liberace!Liberace!Liberace!Liberace!Liberace!Liberace!Liberace!

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Grace: Kňažná z Monaka (2014)

    image
    Životní role hollywoodské hvězdy Grace Kellyové. Nicole Kidmanová v hlavní roli životopisného koprodukčního snímku.
  • Nádych pre lásku (2017)

    image
    Robin Cavendish onemocněl ve 28 letech obrnou. Ochrnutý od krku dolů a neschopný sám dýchat mu zbývají pouhé tři měsíce života. Natočeno podle skutečných událostí.
  • Můj vlastní měsíc (2018)

    image
    "Ted je hudobný génius a zázračné dieťa sedemdesiatych rokov. Obklopený hudobnou elitou tej doby a podporovaný milovaným bratom a najväčším fanúšikom si podmaní...
  • Rodin (2017)

    image
    V roku 1880 získava revolučný sochár a autodidakt Auguste Rodin svoju prvú štátnu zákazku: Bránu pekiel. Žije s Rose, svojou starou partnerkou, keď vo svojich...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.