poster

The Lodger

The Lodger (1944)

Krimi, Horor, Mysteriózny, Triler | Spojené štáty
Réžia: John Brahm

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 7.1/10

OBSAH

In late Victorian London, Jack the Ripper has been killing and maiming actresses in the night. The Burtons are forced to take in a lodger due to financial hardship. He seems like a nice young man, but Mrs. Burton suspects him of being the ripper because of some mysterious and suspicious habits, and fears for her beautiful actress niece who lives with them.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Nečakané odhalenie 2 (2014)

    image
    June pracuje jako uklízečka míst činu a díky svému příteli, strážníku Meyerovi, má dostatek práce, kterou ve skutečnosti potřebuje, protože pomáhá svojí matce s...
  • Rituál (2006)

    image
    Šerif vyšetřující zmizení jedné holčičky z malého ostrova zjistí, že uzavřená novopohanská komunita, která na ostrově žije, skýtá větší záhadu k vyšetřování.
  • Únos (2012)

    image
    Sveřepý policista je na stopě sériového vraha, který sužuje Buffalo. Když zmizí jeho dcera, odhodí veškeré zábrany a nic jej nezastaví.
  • Insidious: Posledný kľúč (2018)

    image
    Tvůrci série filmových hitů Insidious vám přinášejí tu nejděsivější část z celé řady. V tomto poutavém příběhu se opět setkáváme s herečkou Lin Shayeovou v roli...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.