Hodnotenie: 6.4/10
Užívateľské hodnotenie: 10/10
(7 hlasov)

OBSAH

Aladin se konečně chystá oženit s princeznou Jasmínou. Když ale čtyřicet loupežníků naruší svatbu tím, že se pokusí uloupit tajemný svatební dar, Aladin se musí vydat na nebezpečné pátrání po zlodějích – i po svém dávno zmizelém otci.
Závěrečný díl Aladinových dobrodružství nazvaný Aladin a král zlodějů nás zavede do Agrabahu, kde se všichni jeho obyvatelé chystají na svatbu století. Ale ještě předtím, než si Aladin a krásná Jasmína řeknou své ANO, musí Aladin zastavit legendárních čtyřicet loupežníků. Ti se chystají uloupit tajemný svatební dar. Aladin a jeho přátelé – Jasmína, opička Abu, kouzelný koberec a vždy zábavný Džin – musejí čelit mnohým nebezpečím, když sledují krále zlodějů a jeho bandu loupežníků. Odhalte s nimi mnohá tajemství, pravdu o Aladinově zmizelém otci a zavítejte na nádherný mizející ostrov plný pohádkového bohatství. Humor, zábava, hry a skvělé písničky – to vše malým i velkým přináší Aladin a král zlodějů.

Fotografie

Aladin a kráľ zlodejovAladin a kráľ zlodejovAladin a kráľ zlodejovAladin a kráľ zlodejovAladin a kráľ zlodejovAladin a kráľ zlodejovAladin a kráľ zlodejovAladin a kráľ zlodejovAladin a kráľ zlodejov

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Zachráňte zvieratká (2007)

    image
    Noah is building a whale of a boat in order to save two of every species from a flood that will cover the entire world. Pretty soon, animals are lining up to...
  • Shrek: Zvonec a koniec (2010)

    image
    V čudesne naruby obrátenej verzii Krajiny za siedmimi horami je kráľom Martinko Klingáč - a Shrek a Fiona... Sa nikdy nestretli!:-)
  • Tom a Jerry a čarodejník z krajiny Oz (2011)

    image
    Nebyť odvekých rivalov, ktorí tentoraz ťahajú za jeden povraz, ktovie, či by sa Dorotka a Toto vôbec niekedy vrátili do Kansasu!:-)
  • Chrumkáči (2017)

    image
    Cirkus, ktorý Zoe a Owen práve zdedili, je tesne pred krachom, no stačí jediná čarovná sušienka a... Začne sa poriadna zverina!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.