poster

V temnotě

In Darkness (2011)

Vojna, Dráma | Poľsko, Nemecko, Kanada

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 7.3/10
Užívateľské hodnotenie: 6.8/10
(5 hlasov)

OBSAH

Pravdivý příběh L. Soha, který riskoval život, aby zachránil tucet lidí před smrtí. Zpočátku se zajímal jen o své dobro, později tento zloděj a lupič schovával židovské uprchlíky čtrnáct měsíců ve stokách města Lvov, okupovaného nacisty.
Film V temnotě z dílny uznávané režisérky Agnieszky Holland, byl natočen podle skutečné události. Leopold Sochy, pracovník v kanalizačním systému a příležitostný zloděj z polského Lvova, okupovaného Nacisty, se jednoho dne setká se skupinkou Židů, kteří se snaží uniknout svému osudu v likvidačním ghettu. Za úplatek je schová v labyrintu městské kanalizace. To, co začalo jako přímočarý a cynický obchod se však promění v něco absolutně nečekaného: postupně se s uprchlíky spřátelí. Toto je také mimořádný příběh přežití těchto mužů, žen a dětí, kteří se během čtrnácti měsíců snažili přelstít jistou smrt pramenící ze stále intenzivnějšího nebezpečí.

Fotografie

V temnotěV temnotěV temnotěV temnotěV temnotěV temnotěV temnotěV temnotěV temnotě

Recenzie


Žiadne recenzie
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.