Hodnotenie: 5.3/10
Užívateľské hodnotenie: 7/10
(3 hlasy)

OBSAH

Upírka Saya je členkou tajné vládní organizace, která se zabývá lovem démonů. Ke svému lovu používá pekelně nabroušenou katanu. Děj se odehrává v půlce války ve Vietnamu na americké základně v Tokiu. Saya musí v místní vojenské škole vypátrat démony a zničit je. Produkce se ujal Bill Kong, který je podepsán pod hity jako Tygr a drak nebo Hrdina.

Fotografie

Krv: Posledny upirKrv: Posledny upirKrv: Posledny upirKrv: Posledny upirKrv: Posledny upirKrv: Posledny upirKrv: Posledny upirKrv: Posledny upirKrv: Posledny upir

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Lovci (2020)

    image
    Keď misia na záchranu rukojemníkov v odľahlej časti Afriky bojom zocelenej žoldnierky Sam a jej tímu zlyhá... Z lovcov sa stáva korisť!
  • Pomsta (2017)

    image
    Bohatí milující tatínkové od rodin se jako každý rok sejdou uprostřed pouště, aby posílili své mužství a vybili stres pořádným lovem. Tentokrát si ale jeden z...
  • Korisť (2019)

    image
    Haley počas hurikánu uviazne v pivnici plnej aligátorov. Môže sa buď utopiť... Alebo sa nechať zožrať pri pokuse o záchranu!
  • Úniková místnost (2017)

    image
    Čtyři kamarádi se rozhodli vyzkoušet svůj intelekt ve hře, která se ale osudově zvrtne.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.