Hodnotenie: 5.9/10
Užívateľské hodnotenie: 7.4/10
(48 hlasov)

OBSAH

Bývalý odsouzenec je propuštěn z vězení, kam byl poslán za čin, který nespáchal, a vybere si za terč tutéž, za jejíž vyloupení byl uvězněn.

Fotografie

Príležitosť robí zlodejaPríležitosť robí zlodejaPríležitosť robí zlodejaPríležitosť robí zlodejaPríležitosť robí zlodejaPríležitosť robí zlodejaPríležitosť robí zlodejaPríležitosť robí zlodejaPríležitosť robí zlodejaPríležitosť robí zlodejaPríležitosť robí zlodejaPríležitosť robí zlodejaPríležitosť robí zlodejaPríležitosť robí zlodejaPríležitosť robí zlodeja

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Gentleman s revolverom (2018)

    image
    Pro někoho je loupež způsob výdělku. Pro něj způsob života. Robert Redford ve své poslední velké roli v americkém kriminálním snímku podle skutečného příběhu. .
  • Sex v meste 2 (2010)

    image
    Carrie, Charlotte i Miranda jsou všechny šťastně provdané, ale to jim nebrání v tom, aby si užily trochu zábavy a slunce. Takže když jim Samantha nabídne, aby s...
  • Neznesiteľná krutosť (2003)

    image
    Kdo je chytřejší a kdo na koho vyzraje, muž na ženu, nebo naopak?
  • Plánované rodičovstvo (2011)

    image
    Láska, šťastie, deti... Aj keď by ste možno radi počuli opak, rodina je niečo, čo sa len zriedka vyvíja podľa vašich plánov!:-)
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.