poster

Hviezdne vojny 3: Pomsta Sithov

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)

Akčný, Vedecko-fantastický, Fantázia, Dobrodružný | Spojené štáty, Taliansko, Švajčiarsko, Thajsko
Réžia: George Lucas


Hodnotenie: 7.6/10
Užívateľské hodnotenie: 8.1/10
(80 hlasov)

OBSAH

Tři roky po vypuknutí Klonových válek Jediové vysvobodí Palpatinea ze spárů hraběte Dooku. Zatímco Obi-Wan stojí před novou hrozbou, Anakin působí jako dvojitý agent mezi Radou Jediů a Palpatinem, a je zatažen do plánu na ovládnutí galaxie.
Tři roky po vypuknutí klonových válek vedou ušlechtilí rytíři Jedi obrovskou armádu klonů do galaktické bitvy proti separatistům. Když zlověstní Sithové odhalí tisíc let staré spiknutí na ovládnutí galaxie, Republika se rozpadne a z jejího popela povstane Galaktické impérium. Hrdina rytířů Jedi Anakin Skywalker podlehne pokušení Temné strany a stane se imperátorovým služebníkem – Darthem Vadererm. Jediové jsou zdecimováni a Obi-Wan Kenobi i mistr Yoda se musejí skrývat. Jedinou naději skýtají galaxii Anakinovi vlastní potomci, dvojčata narozená v tajnosti a předurčená k tomu, aby se z nich stali hrdinové.

Fotografie

Hviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta SithovHviezdne vojny 3: Pomsta Sithov

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Liga výnimocných (2003)

    image
    Liga výjimečných, spolek superhrdinů odhodlaných zasáhnout vždy, když světu hrozí zánik, musí zabránit tajemnému fantomovi, aby vyhodil do povětří Benátky. Koná...
  • Kong: Ostrov lebiek (2017)

    image
    Cesta tímu vedcov za poznaním sa po vstupe na výsostné územie mocného Konga zmení na zúfalý útek z Raja, v ktorom pre človeka niet miesta.
  • Aquaman (2018)

    image
    Kráľa mala bájna Atlantída vždy, no teraz, na prahu vojny, po ktorej vo vode i na súši nezostane kameň na kameni, potrebuje viac... Hrdinu.
  • Hobit: Neočakávaná cesta (2012)

    image
    Bilbo Pytlík se vydává na dobrodružnou výpravu se skupinou trpaslíků. Ti chtějí znovu získat svůj domov, o který nedobrovolně přišli, když ho obsadil drak....
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.