Hodnotenie: 3.1/10
Užívateľské hodnotenie: 9.2/10
(11 hlasov)

OBSAH

Tento film se odehrává v budoucnosti, kde je levná energie v západních zemích vyráběna pomocí sítě urychlovačů částic. Teroristé však zničí jeden ze superurychlovačů. Podaří se dvěma vědcům zastavit řetězovou reakci, která může zničit svět?
Apokalyptický thriller se odehrává v budoucnosti, kde je levná energie v západních zemích vyráběna pomocí sítě urychlovačů částic. Brilantní fyzik David Wyndham je v nezáviděníhodné situaci - svět je na pokraji hospodářské a ekologické katastrofy a vědec musí zjistit, zda za zničením superurychlovače stojí teroristé nebo jeho vlastní chyba. Pod silným tlakem ze strany diplomatů OSN se David vydává s týmem vědců do radioaktivní pustiny. Brzy se ho zmocní podezření, že se nevědomky stal pěšákem mezinárodního spiknutí, jenž má za cíl proměnit politické síly ve světě. David si není jistý, komu může věřit, podezírá dokonce svého nejlepšího přítele, Raju. Podaří se mu vyhrát souboj s časem, vyřešit záhadu a zachránit naši planetu?

Fotografie

Urychlovač zkázyUrychlovač zkázy

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Blíženec (2019)

    image
    Nepriatelia elitného nájomného zabijaka stavia na istotu a jeho elimináciou poveria niekoho ako on, no mladšieho, drsnejšieho... Jeho klon!
  • Mesiac v ohrození (2006)

    image
    Bude měsíční krajina jednou i na Zemi? Na Měsíc dopadl masivní asteroid a způsobil počátek bouří na planetě Zemi, skrze náhlé změny v přílivech a odlivech. Další...
  • Som legenda (2007)

    image
    „Som imúnny. Som posledná žijúca ľudská bytosť na Zemi a jediná nádej na spásu - ja, legenda...“
  • Elysium (2013)

    image
    V roce 2154 existují dva druhy lidí: velmi bohatí, kteří žijí na luxusní kosmické stanici s názvem Elysium a zbytek, živořící na přelidněné zničené Zemi. Jen...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.