poster

Timestalkers

Timestalkers (1987)

Réžia: Michael Schultz

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 5.6/10

OBSAH

Scott, a history professor, becomes involved with two time travellers from the year 2586 after making a discovery in an old photograph. One of the time travellers is determined to change the course of history, the other to stop him. Scott's fascination with the Old West comes in handy when they all return to 1886.

Fotografie

TimestalkersTimestalkers

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Umelá inteligencia (2014)

    image
    Sci-fi thriller z blízké budoucnosti pomalu odkrývá dramatické události provázející testování unikátní umělé inteligence.
  • Tanec s vlkmi (1990)

    image
    Poruèík Dunbar, tìžce zranìný v bitvì s konfederaèní armádou, je dekorován jako hrdina a poslán na vlastní žádost do opuštìné pevnosti na západní hranici....
  • Vesmírna misia - Cestovatelia (2021)

    image
    V roce 2063 Zemi sužují nemoci a sucho. Šanci na záchranu lidstva vidí vědci v kolonizaci jedné vzdálené planety. Ze Země odstartuje raketa se speciální misí....
  • Pasca na dne mora (2014)

    image
    Oveľa nebezpečnejšia než misia staručkej ponorky pátrajúcej hlboko pod hladinou Čierneho mora po nacistickom poklade je... Posádka.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.