poster

Cesta okolo sveta za 80 dní

Around the World in 80 Days (2004)

Komédia, Rodinný, Western, Akčný, Dobrodružný | Írsko, Spojené kráľovstvo, Nemecko, Spojené štáty
Réžia: Frank Coraci

Hodnotenie: 5.9/10
Užívateľské hodnotenie: 8.2/10
(87 hlasov)

OBSAH

Báječná dobrodružství, veselé příhody a neuvěřitelné nebezpečí čekají na mezinárodní hvězdné obsazení v podobě tří neobvyklých hrdinů, kteří se pokusí vyhrát krutou sázku v Cestě kolem světa za 80 dní. Výstřední londýnský badatel Phileas Fogg (Steve Coogan) vynalezl letadlo, elektřinu a další skvělé objevy, ale celý svět ho chápe jako outsidera. Zoufalý, že ho nikdo nebere vážně, Fogg se vsadí s Lordem Kelvinem (Jim Broadbent), ředitelem Akademie věd, že obletí zeměkouli a to za pouhých 80 dní. S dalšími dobrodruhy Passepartoutem (Jackie Chan) a femme fatale Monique (Cécile de France) Fogg zahajuje šílený let kolem světa. Na své cestě se dostávají do nejexotičtějších koutů na zemi, moři i v oblacích. Dobrodružný let doprovázejí různé překážky i různí lidé v podání hvězdného obsazení včetně Arnolda Schwarzeneggera, Roba Schneidera, Kathy Bates a Owena a Luka Wilsonových.

Fotografie

Cesta okolo sveta za 80 dníFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLCesta okolo sveta za 80 dníFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLCesta okolo sveta za 80 dní

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Zálesák (1996)

    image
    Chuck Norris v tomto rodinném dobrodružství vystupuje jako mužný, i když relativně jemný hrdina.
  • Kung-fu joga: Honba za strateným pokladom (2017)

    image
    Dva profesoøi se spojí, aby našli ztracený poklad, a podniknou dobrodružství, které je zavede do tibetské ledové jeskynì, do Dubaje i do horského chrámu v Indii.
  • Tigria železnica (2016)

    image
    Jistý železniční dělník v Číně v roce 1941 vede skupinu bojovníků za svobodu proti Japonsku, aby získal potraviny pro chudé.
  • Miliónové preteky (2001)

    image
    Bohatý majitel casina Donald Sinclair (John Cleese) pøipravi pro obveselení svých klientù novinku: veliký závod o dva miliony dolarù. Zbohatlíci se o nì ovšem...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.