poster

Love Serenade

Love Serenade (1996)

Komédia, Romantický | Austrália
Réžia: Shirley Barrett

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 7.0/10

OBSAH

In Sunray, a backwater town on Australia's Murray River, there's little to do but fish or listen to the local radio station. D.J. Ken Sherry arrives from the hustle of Brisbane to run the station; he's mid-40s, detached, thrice divorced, hatchet faced. But both sisters next door find him attractive: awkward Dimity, only 20, who works in a Chinese restaurant with few patrons, and perky Vicki-Ann, a hairdresser with a hope chest who invents a happy future with Sherry based on little but his arrival. First Dimity then Vicki-Ann spend the night with Ken, one concluding he's her boy friend, the other her fiance. Then Dimity begins to smell something fishy.

Fotografie

Love SerenadeLove SerenadeLove SerenadeLove SerenadeLove SerenadeLove SerenadeLove SerenadeLove Serenade

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Sestřička Betty (2000)

    image
    Fakticky senzaènì umí servírka Betty na své narozeninové party nalévat kafe. Nikdo nepozná, že je duchem úplnì nìkde jinde.Sní o tom, že se jednou stane zdravotní...
  • Gentleman s revolverom (2018)

    image
    Pro někoho je loupež způsob výdělku. Pro něj způsob života. Robert Redford ve své poslední velké roli v americkém kriminálním snímku podle skutečného příběhu. .
  • Extrakt (2009)

    image
    Joel, majitel továrny na získávání výtažků z rostlin, se musí vypořádat s bezpočtem pracovních i soukromých problémů. Zdá se, že s věrností jeho ženy je to na...
  • Pasca na lásku (2009)

    image
    Rozčilená advokátka připoutá svého záletného manžela lepící páskou k trubce v koupelně právě ve chvíli, kdy se do jejich domu vloupou zloději.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.