poster

Westward Ho!

Westward Ho! (1988)


Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.3/10

OBSAH

Features the beautiful young lady, Rose Salterne, who together with Lucy Oxman is captured by Spanish pirates, launching the nationwide cry for a high-seas chase to win the girls' return. When the British hero Leigh hears the cry, he takes an unlikely crew to search for Rose and Lucy, braving the wide seas and Spanish pirates. He chases down clues through remote jungle islands with fearsome natives and hidden gold.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Ľadová sezóna (2016)

    image
    Mladá krasobruslařka Mattie si vážně zraní koleno a nemůže dál trénovat. V novém domově, kam se i s rodinou přestěhuje, narazí na šikovného trenéra a pokusí se...
  • Neuveriteľné dobrodružstvá Tada Stonesa (2012)

    image
    Tato úžasná 3D komedie, v níž se rádoby dobrodruh Tad Stones pouští do závodu o objevení ztraceného města, vás zavede z amazonského pralesa až na samé vrcholky And.
  • Immigrants (L.A. Dolce Vita) (2008)

    image
    Jóska, a Hungarian immigrant in Los Angeles is sharing an apartment with the Russian Vladislav. In their search for the "American Dream" they get into all kinds...
  • Krajina dávnych vekov VIII: Veľké ochladenie (2001)

    image
    Littlefoot a jeho přátelé zpívají nové písničky a přitom čelí sněhové bouři. Animovaný.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.