Hodnotenie: 7.1/10
Užívateľské hodnotenie: 7.8/10
(57 hlasov)

OBSAH

Krásný skutečný příběh o osamělém otci, který se s dvěma dětmi přestěhuje na neobvyklé místo – do ZOO. Přes mnohá protivenství se s rodinou pokusí vrátit zchátralé zoologické zahradě její někdejší krásu a slávu.
Benjamin Mee (Matt Damon) je novinář z Los Angeles a autor dobrodružných knih. Jako svobodný otec čelí při výchově svých dvou dětí mnoha úskalím. Benjamin je přesvědčen, že nový začátek pozvedne rodinného ducha, a tak dá výpověď v práci a koupí starý dům na venkově, který obklopuje osmnáctiakrový pozemek! Dům má však ještě jeden bonus – ZOO s názvem Rosemoorův zvířecí park. O desítky zvířat pečuje Kelly Fosterová (Scarlett Johanssonová) a její tým. S absolutně žádnými zkušenostmi, s minimem času a značně omezeným rozpočtem se Benjamin rozhodne, za podpory své rodiny a místní komunity, ZOO znovu otevřít. Benjamin Mee už není autorem dobrodružných příběhů, on totiž jeden takový žije na vlastní kůži! A přímo na svém dvorečku... Tento příběh se skutečně stal.

Fotografie

Kúpili sme ZOOKúpili sme ZOOKúpili sme ZOOKúpili sme ZOOKúpili sme ZOOKúpili sme ZOOKúpili sme ZOOKúpili sme ZOOKúpili sme ZOOKúpili sme ZOOKúpili sme ZOOKúpili sme ZOO

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Hrdinové (2010)

    image
    "Muž projíždí krajinou ve spěchu, aby se dostal na důležitou obchodní schůzku. Jeho mysl je posedlá myšlenkami na prezentaci, kterou přednese významnému klientu -...
  • Strýček Nino (2003)

    image
    Odcizená, trochu nefunkční chicagská rodina se semkne až ve chvíli, kdy na nečekanou návštěvu z Itálie dorazí strýček Nino.
  • Pojedeme k moři (2014)

    image
    Jedenáctiletý Tomáš se chce stát filmařem, a když dostane k narozeninám kameru, rozhodne se natočit svůj první film - o své rodině a kamarádovi. Postupně tak...
  • Beethoven (1992)

    image
    O chlupatém štěňátku, které přerostlo pánovi přes hlavu a proradném veterináři, kterého stvořilo snad samotné psí peklo.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.