Hodnotenie: 6.5/10
Užívateľské hodnotenie: 8.9/10
(36 hlasov)

OBSAH

Lví král 3: Hakuna Matata líčí události původního filmu z perspektivy surikaty Timona a divočáka Pumby a staví je tak do zcela nových souvislostí. Tentokrát se tahle komická dvojice stává středobodem celého příběhu.
Z téhle dobrodružné komedie se dozvíte, jak to bylo dááávno před tím, než začal Simbův příběh, a ještě mnohem víc! Timon a jeho kamarád Pumba, největší neuznaní hrdinové savany, vám budou podle svého vyprávět, kde mají kořeny, jak Simbovi pomohli zachránit velkou pláň Serengeti a jaké byly skutečné příčiny nejvýznamnějších událostí příběhu Lvího krále. Další kapitolu animované lví trilogie svými skladbami znovu doprovází hvězdy hudebního nebe Elton John a Tim Rice.

Fotografie

Leví kráľ 3: Hakuna MatataLeví kráľ 3: Hakuna MatataLeví kráľ 3: Hakuna MatataLeví kráľ 3: Hakuna MatataLeví kráľ 3: Hakuna MatataLeví kráľ 3: Hakuna MatataLeví kráľ 3: Hakuna Matata

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Zachráňte zvieratká (2007)

    image
    Noah is building a whale of a boat in order to save two of every species from a flood that will cover the entire world. Pretty soon, animals are lining up to...
  • Tom a Jerry a čarodejník z krajiny Oz (2011)

    image
    Nebyť odvekých rivalov, ktorí tentoraz ťahajú za jeden povraz, ktovie, či by sa Dorotka a Toto vôbec niekedy vrátili do Kansasu!:-)
  • Chrumkáči (2017)

    image
    Cirkus, ktorý Zoe a Owen práve zdedili, je tesne pred krachom, no stačí jediná čarovná sušienka a... Začne sa poriadna zverina!
  • Lovecká sezóna 2 (2008)

    image
    Medzi domácimi a divokými zvieratami sa schyľuje k súboju na život a na smrť, aký v dejinách dosiaľ nemá obdoby!:-)
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.