poster

A Very Fairy Christmas

A Very Fairy Christmas (2006)

Réžia: Ron Crown

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 6.8/10
Užívateľské hodnotenie: 7.1/10
(9 hlasov)

OBSAH

In the days leading up to Christmas a young girl, Leah Carpenter, moves to a new city with her parents. While at Santa's workshop in the North Pole, Santa Clause is meeting with Shaily, the youngest fairy ever to be asked to help Santa keep track of all the children on the "Naughty and Nice" list. Shaily comes to visit Leah and the two become fast friends and although she knows it is against the rules, Shaily takes Leah into the fairy world where their new friendship is tested and their true adventure begins.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Barbie - Príbeh morskej panny (2010)

    image
    V Malibu každý obdivuje mladičkou Merliah, velice zdatnou surfařku, která zná moře a účinek jeho vln tak dokonale, jako by sama byla zrozenkyní moře. Nikoho však...
  • Barbie: Odvážna princezná (2015)

    image
    Jednoho dne Kara, poté co ji políbí kouzelný motýl, zjistí, že získala fantastickou nadpřirozenou sílu, která jí umožňuje stát se Superjiskrou, což je vlastně...
  • Princ egyptský (1998)

    image
    Neobyčejný příběh dvou bratrů, z nichž jeden se narodil z královské krve a druhý jako sirotek s tajemnou minulostí.
  • Tom a Jerry a Willy Wonka (2017)

    image
    Noví Charlieho kamaráti Tom a Jerry by mu radi oplatili láskavosť zlatým kupónom na návštevu Wonkovej kúzelnej továrne na čokoládu!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.