poster

The Trick in the Sheet

L'imbroglio nel lenzuolo (2010)

Komédia, Romantický | Taliansko, Španielsko
Réžia: Alfonso Arau

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 4.9/10
Užívateľské hodnotenie: 10/10

OBSAH

Imagine the first days of cinema when some theatre plays were changed by the novelty of silent film animated photograms; when those moving stills were thought to be a creation of the devil. Eurochannel presents a romantic comedy portraying the candid dream of a man in The Trick in the Sheet.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Jeho foter, to je lotor! (2004)

    image
    Štyri roky po tom, čo sa Ben Stiller v úlohe Grega urputne snažil zapôsobiť na rodičov svojej priateľky Pam, sa celá "divná zostava" opäť stretáva. Pamin otec...
  • Na shledanou v září (2010)

    image
    Originální romantická komedie ze současného Manhattanu vypráví o krásné Lindsay, která má zdánlivě vše, ale úzkostně se bojí závazků.
  • Mrcha učiteľka (2011)

    image
    Lenivá a nekompetentná Elizabeth nenávidí svoju prácu i žiakov, no voľky-nevoľky sa musí vrátiť k učeniu - kvôli novým prsiam!:-)
  • Pekná žena (1990)

    image
    Bohatý a úspešný biznisman Edward Lewis (Richard Gere) sa zoznámi s Vivian Wardovou (Julia Robertsová), prostitútkou z Hollyvoodskeho bulváru, a pretože ho...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.