poster

Mulan

Hua Mulan (2009)

Dráma, Akčný, Romantický, Vojna, Dobrodružný | Spojené štáty, Čína
Réžia: Jingle Ma, Wei Dong

Hodnotenie: 6.6/10
Užívateľské hodnotenie: 9.4/10
(12 hlasov)

OBSAH

When barbarian hordes threaten her homeland, the brave and cunning Mulan disguises herself as a male soldier to swell the ranks in her aging father's stead. The warrior's remarkable courage drives her through powerful battle scenes and brutal wartime strategy. Mulan loses dear friends to the enemy's blade as she rises to become one of her country's most valuable leaders - but can she win the war before her secret is exposed?

Fotografie

MulanMulanMulanMulanMulanMulanMulanMulan

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Ohňom a mečom (1999)

    image
    Výpravný příběh o ukrajinském povstání proti zástupcům polsko-litevského svazu v 17. století.
  • Ztraceni ve Florencii (2017)

    image
    Američan se zlomeným srdcem se ve Florencii zaplete nejen do místního nebezpečného sportu a také s místní přitažlivou ženou. Když Eric Lazard (Brett Dalton),...
  • Stratený čas (2011)

    image
    Film Ztracený čas popisuje pozoruhodný milostný příběh, který se odehrál uprostřed hrůz německého koncentračního tábora v Polsku 1944. Ta neuvěřitelná vášeň živí...
  • Krajina (2021)

    image
    Žena zdrcená osobní tragédií se uchýlí do odlehlého srubu, zjišťuje ale, že přežít v divočině není jen tak. Najde s pomocí místního lovce sílu vyléčit svoje rány?
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.