Hodnotenie: 3.5/10
Užívateľské hodnotenie: 7.6/10
(21 hlas)

OBSAH

Jeden z prvních režisérů, kteří použili trojrozměrnost na Spy Kids 3D: Game Over, uznávaný filmový tvůrce Robert Rodriguez (Sin City, Machete) se vrací ke svému 450 milionovému dílu. Ve svém arsenálu má pro SPY KIDS 4: ALL THE TIME IN THE WORLD ve 3D připravené veškerou nejposlednější stereoskopickou technologii. Ve Spy Kids 4 hraje nádherná Jessica Alba super agentku Jessicu Wilson, která nedávno odešla do důchodu. Tato žena se snaží přivyknout životu mimo špionážní svět se svou novou rodinou, která neví nic o její bývalé profesi. Netřeba říkat, že Jessica zjistí, že život okolo domu může být větší výzvou než její nejnebezpečnější mise! A když drahocenné rodinné dědictví, které ji mělo přivést blíže k dětem, pustí ze řemene superpadoucha Time Keepera, Jessica musí pověsit svou zástěru na hřebík a vrátit se do akce. Teď, vhozeni do světa, který dosud znali jen z televize, Jessičiny děti, Cecil a Rebecca, brzy zjistí, že jsou na stopě samému Time Keeperovi. S menším výcvikem od Spy Kids se stanou jedinou nadějí na záchranu své rodiny a světa před Time Keeprovými plány na zničení světa.

Fotografie

Spy Kids 4: Stroj časuSpy Kids 4: Stroj časuSpy Kids 4: Stroj časuSpy Kids 4: Stroj časuSpy Kids 4: Stroj časuSpy Kids 4: Stroj časuSpy Kids 4: Stroj časuSpy Kids 4: Stroj časuSpy Kids 4: Stroj časuSpy Kids 4: Stroj časuSpy Kids 4: Stroj časuSpy Kids 4: Stroj časuSpy Kids 4: Stroj časuSpy Kids 4: Stroj časuSpy Kids 4: Stroj času

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Tajomstvo dračej pečate (2019)

    image
    Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné...
  • Aquaman (2018)

    image
    Kráľa mala bájna Atlantída vždy, no teraz, na prahu vojny, po ktorej vo vode i na súši nezostane kameň na kameni, potrebuje viac... Hrdinu.
  • Superpolicajt (1980)

    image
    Nováček ve službách policie Terrence Hill získal díky pokusům NASA mimořádné schopnosti a stal se z něj superpolicajt! Komedie v koprodukci USA-Španělsko-Itálie.
  • Enderova hra (2013)

    image
    Když válku rozhodují strategické hry, jsou nejlepší válečníci děti. Americké sci-fi podle oceňované knižní předlohy.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.