Hodnotenie: 6.7/10
Užívateľské hodnotenie: 6.6/10
(8 hlasov)

OBSAH

Ezra Miller se představuje v roli Barryho Allena alias Flashe, který ve vůbec prvním samostatném filmu o superhrdinovi DC překonává hranice svých superschopností. Barry Allen použije svou superrychlost, aby změnil minulost, ale jeho pokus o záchranu rodiny vytvoří svět bez superhrdinů a donutí ho závodit s časem, aby zachránil budoucnost.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Blue Beetle (2023)

    image
    Absolvent vysoké školy Jaime Reyes se vrací domů plný snů o budoucnosti. Brzy však zjistí, že se za dobu jeho nepřítomnosti místo hodně změnilo.
  • Shazam! Hnev bohov (2023)

    image
    Billy Batson a jeho nevlastní sourozenci se stále učí skloubit životy teenagerů s kariérou superhrdinů. Když však na Zemi dorazí trojice prastarých pomstychtivých...
  • Aquaman a stratené kráľovstvo (2023)

    image
    Black Manta, stále poháněný potřebou pomstít smrt svého otce, se nezastaví před ničím, aby Aquamana na druhý pokus zničil.
  • Black Adam (2022)

    image
    „Black Adam" je prvním celovečerním filmem, který vypráví příběh stejnojmenného komiksového superhrdiny z univerza DC. Před pěti tisíci lety byl obdařen mocí...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.