poster

Fantastický pán Lišiak

Fantastic Mr. Fox (2009)

Komédia, Animovaný, Krimi, Dráma, Rodinný, Akčný, Dobrodružný | Spojené štáty, Spojené kráľovstvo
Réžia: Wes Anderson


Hodnotenie: 7.9/10
Užívateľské hodnotenie: 7.1/10
(32 hlasy)

OBSAH

Animovaný film vizionářského režiséra Wese Andersona vypráví příběh oblíbeného dětského bestselleru Roalda Dahla, který napsal mimo jiné i knihu Karlík a továrna na čokoládu.
Pan a paní Foxovi žijí ve šťastné a poklidné domácnosti společně se svým synem Ashem a na návštěvě je u nich synovec Kristofferson. Avšak po dvanácti letech idylického rodinného života se v panu Foxovi znovu probudí přirozené zvířecí instinkty, rychle sklouzne zpět ke svým bývalým zvykům a rafinovaně krade kuřata. Tím však vystaví nebezpečí nejen svou drahou rodinu, ale i celou zvížecí komunitu. Zvířata se však nakonec dají dohromady, aby společně bojovali proti třem zlým farmářům, kvůli kterým nemají dost jídla, a kteří se snaží chytit neohroženého pana Foxe za každou cenu.

Fotografie

New RegencyFantastický pán LišiakFantastický pán LišiakNew RegencyNew RegencyNew Regency

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Králik Peter (2018)

    image
    Králik Peter si so svojimi štyrmi príbuznými, bratrancom Benjaminom a sestrami Hopinkou, Bublinkou a Bavlnkou, žije spokojným príživníckym životom blízko...
  • Neuveriteľné dobrodružstvá Tada Stonesa (2012)

    image
    Tato úžasná 3D komedie, v níž se rádoby dobrodruh Tad Stones pouští do závodu o objevení ztraceného města, vás zavede z amazonského pralesa až na samé vrcholky And.
  • Robinson Crusoe: Na ostrove zvierat (2016)

    image
    Na malém exotickém ostrově žije velmi přátelský papoušek Úterý ve společnosti svých zvířecích kamarádů. Úterý celý život sní, že bude objevovat svět. Po strašlivé...
  • Táta lump (1993)

    image
    Patrick Swayze utíká se svými dětmi ze sirotčince s policií v patách a ještě se o něj zajímá sličná novinářka Halle Berry.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.